Vreau o prezentare firma. Cum procedez?

Suntem prima agenție de marketing din România cu servicii dedicate conceptului de creare “Prezentare business”. Clienții noștri au apelat la noi pentru prezentări business de companie, design plan afaceri/ plan business, prezentare proiect, prezentare produs și multe altele tocmai pentru că metoda noastră nu apelează la prezentari ppt, ci la aplicații noi de grafică și așezare în pagină.

De aceea, toate materialele pe care le lucrăm au un design profesionist, atrăgător și personal (unic). De asemeni, mijlocim serviciile cu agențiile de print partenere (în cazul printurilor: broșuri, mape, meniuri etc.).

Prezentări targetate

Cauți prezentări ppt? Ce-ai spune de o soluție mai bună! Prezentările de firmă pe care le facem sunt succinte, la obiect, target-ate pe clienții tăi și cu accent pe consolidarea imaginii de brand. Și mai ales în ton cu vremurile noastre, pentru că folosim cele mai noi aplicații de design. Vrei editabilul în pptx? Nici o problemă.

Prezentare firma din orice industrie

Experiența noastră în sales, marketing și advertising, ne oferă lejeritatea să concepem orice tip de prezentare corporate din absolut orice industrie. Ne adaptăm comunicarea și grafica după caracteristicile fiecărui business.

Vrei să ai o imagine de brand solidă?

Vorbește despre tine astfel încât să te țină minte

O prezentare firma bine făcută atrage atenția clienților tăi, a partenerilor sau poate a investitorilor tăi, prin relevarea produsului și împărtășirea modelului tău de business. O prezentare business conduce întotdeauna către o privire de ansamblu asupra strategiei afacerii și mai ales a echipei tale.

Oferim o gamă largă de prezentări profesioniste care să vorbească despre imaginea ta

Prezentare produs

Ai o afacere și vrei să intri cu produsul tău într-un magazin? Trimite-le o prezentare de produs care să îi impresioneze.

Prezentare brand

Clienții tăi trebuie să te cunoască așa cum ești. Ai multe lucruri pe care vrei să le comunici, dar riști să aglomerezi informațiile și nu îți rezultă ceva prezentabil? Te ajutăm noi să îți pui ordine în idei și să segmentezi informațiile care contează.

Prezentare firma

Îți cauți parteneri de business sau chiar investitori? Pentru asta ai nevoie ca imaginea ta să fie una impecabilă și să inspire încredere. Iar noi știm cel mai bine cum să facem asta.

Media kit, diverse

Dacă afacerea ta oferă servicii de închiriere, atunci ai nevoie de un Media Kit sau Catalog în care să-ți prezinți cât mai bine produsele. Nu știi cum ar arăta mai bine? Scrie-ne un e-mail.

Cum funcționează

Este drept că în orice colaborare comunicarea eficientă aduce cele mai bune rezultate. Noi adăugăm aici și o organizare ceas în fluxul realizării unui produs excelent.

Ce avem nevoie de la tine

1. Să ne spui care este SCOPUL prezentării. Ce îți dorești să transmiți cu ea și către cine o vei trimite.
2. Avem nevoie de LOGO în format vectorial la o rezoluție cât mai bună.
3. Cel puțin 3 FOTOGRAFII care identifică cel mai bine afacerea ta sau produsul tău.
4. Și, nu în ultimul rând, DETALII SPECIFICE care vrei să apară în prezentare (prețuri, adrese, oferte, etc.).

Livrăm în timp util

5 este numărul tău norocos? Dacă nu, îl facem noi să fie.
Livrăm în maxim 5 zile și ai inclus un număr de 5 revizii.

Ce primești de la noi

1. Prezentare în format PDF pentru print, format PDF standard pentru e-mail, format editabil PPTX, slide-uri salvate separat în format PNG, JPG sau MP4 (video) dacă este cazul
2. Materiale grafice profesioniste (include imagini de stock)
3. Copywriting cu conținut relevant și optimizare texte în context marketing

Servicii de grafică și content care contează

De ce suntem cei mai potriviți pentru afacerea ta?

Comandă acum o prezentare pentru firma ta

și vei putea să ...

  • Ai o prezentare care oferă încredere, cu un design excepțional

  • Obții un instrument care te ajută să negociezi mai ușor cu clienții, datele tale fiind deja ordonate în mod coerent …

  • Renunți la slideuri ppt și intri în rând cu cele mai actuale trenduri de pagini de design

  • Nu pierzi timp și bani cu tutoriale pe net sau cumpărând template-uri despre care nu știi dacă se potrivesc afacerii tale

  • Câștigi un avantaj față de concurența ta, pentru că te delimitezi de ofertele și prezentările clasice făcute în powerpoint, așa cum se făceau acum 10 ani

  • Capeți claritate în ceea ce privește serviciile tale. Vei ști exact cum să ordonezi avantajele pe care le ai și beneficiile pe care le oferi

  • Ai 5 revizii incluse din momentul în care stabilim împreună modelul care ți se potrivește cel mai bine, dar vom lucra constant pe feedback-uri până finalizăm proiectul tău