fbpx

LACE Magazine este prima și, momentan, singura revistă de lifestyle a județului Prahova. EVV Marketing s-a implicat încă de la primul număr în acest proiect îndrăzneț gândit de Loredana Marin, influencer în zona de fashion și social din Ploiești. În luna Martie 2022, revista a ajuns deja la numărul 6 și toate lansările au avut loc, într-un mod spectaculos, în Ploiești.

 

Un proiect îndrăzneț

Proiectul s-a dovedit unul curajos din cel puțin patru puncte de vedere. Ceea ce a reprezentat biletul nostru de intrare în echipa LACE:

 

  1. Este o revistă trimestrială de lifestyle dedicată exclusiv județului Prahova, ceea ce o face unică în lista județelor din România.
  2. Este o revistă exclusivistă lansată doar în variantă print, într-o lume eminamente digitală (#printisnotdead).
  3. Se adresează unui segment de oameni cu viziune socială. Iată cum descrie Lace Magazine targetul său: “Targetul nostru de audiență este format din bărbați și femei puternici, cu o personalitate puternică și care prezintă deopotrivă siguranță și inteligență. Cititorii noștri sunt interesați și conectați la viața cotidiană. Sunt conștienți de complexitatea personalității lor, dar și de valoarea lor. Cititorii noștri cred cu tărie în potențialul vieții cosmopolite și acordă șanse posibilităților de afaceri care se ivesc. LACE Magazine este un hub social cu multiple aplicabilități pentru comunitatea sa.” Vezi Media Kit aici.
  4. Primul număr al revistei s-a lansat pe data de 5 Mai 2020, în plină pandemie. Loredana Marin s-a deplasat personal la fiecare invitat al revistei pentru a împărți exemplare. Iar fiecare număr a avut o lansare proprie.

 

Copert LACE Magazine nr. 6, ediția de primăvară 2022

 

Cea de-a șasea ediție LACE Magazine

Cea de-a șasea ediție LACE Magazine a venit cu multe schimbări și concepte la care am lucrat împreună cu Loredana Marin. Ele au fost menite să acopere o gamă cât mai largă din stilul de viață prahovean. Iar aici vorbim despre mediul de business, cultural, wellness, etnografie ș.a.m.d. Prahova este un areal atât de bogat în oameni cu potențial, încât uneori te surprinde să te afli în preajma lor. Amintim aici doar numele influente ale personalităților care au cel puțin o legătură natală cu județul Prahova, și care au găzduit coperțile revistei de la începutul ei: Nico, Denis Ștefan, Mihaela Rus, Dragoș Pătraru, Monica Davidescu, Cezar Ouatu.

Revenind la conceptul ultimului număr până în prezent, trebuie să mărturisim că am întâmpinat dificultăți atunci când a venit vorba despre modul cum vom face COMUNICAREA (având în fundal întreg contextul Ucraina), cu atât mai mult cu cât ne-a fost dificil să găsim un echilibru pentru o altă provocare anterioră, și anume pandemia covid. Sunt subiecte delicate care țin de foarte mulți factori care uneori ne divid în loc să ne unească. De aceea, singura referire la subiectul Ucraina poate fi găsită în fotografia de editorial a Loredanei din pagina 2.

Legat de CODUL CULORILOR (asupra căruia am baleat pe parcursul primelor cinci numere), ne-am decis final să abordăm culoarea roșie pentru un tonus complet care să vorbească despre spiritul redacției și al mesajului LACE. Dacă anterior această culoare energică am limitat-o strict la vizualul titlului pe coperta principală, acum am vrut să o eliberam în întreg conținutul revistei și să o împământenim ca o stare de emoție vie.

INTERVIURILE DE BUSINESS le-am condus și mai mult în zona de family, pentru că suntem de părere că orice om de business are în spatele său susținerea familiei. Credem cu tărie că ar trebui să scoatem mai mult în evidență acest aspect, de multe ori rămas taboo.

COPERTA NUMĂRULUI 6 surprinde o ținută absolut superbă purtată de Cezar Ouatu, în care ne-am propus să surprindem puterea icon-urilor puternice care se raportează la colecții. Vorbim despre un reper în muzică, vorbim despre Muzeul de Artă din Ploiești (unde, de altfel, a avut loc și lansarea) și vorbim despre motorul unui Ford de colecțit anul 1920.

Revista poate fi găsită în format print doar la libraria Cărturești din AFI Ploiești, iar varianta digitală poate fi achiziționată pe site-ul revistei www.revistalace.ro

Vizual marketing-LACE-Magazine

 

 


>> Citește mai multe articole

 

 

Leave a Reply