Comunică eficient și crește-ți afacerea prin marketing! Îți stăm alături.

Suntem o agenție de tip boutique, suficient de organizați cât să putem acorda tuturor clienților noștri atenția de care au nevoie. În general, la noi au apelat oameni din domenii diferite. Oameni cu afaceri mici și mijlocii care au avut nevoie de o promovare bună și coerentă.

Experiența noastră ne-a apropiat profesional de toți clienții noștri, cu care păstrăm relații de prietenie până astăzi. Chiar dacă colaborarea dintre noi s-a încheiat. Iar asta, credem noi, ne definește în activitatea noastră.

Ce trebuie să faci?

Cel mai probabil, te afli aici pentru că ai nevoie de servicii de marketing. Dar nu știi exact pe ce ar trebui să te axezi și de unde să o apuci. Nici o problemă, cei mai mulți clienți ai noștri au început chiar de pe pagina asta.

Primul pas este să ne scrii la office@evvmarketing.ro ce îți dorești. Simplu și la obiect. Ulterior, putem analiza împreună care sunt plusurile și minusurile afacerii tale. Pentru că o strategie bună îți va da aripi.

Mai mult de atât, dacă nu te-ai hotărât încă, te poți abona la newsletter-ul nostru. Îți vom trimite idei de marketing pe care le poți implementa singur oricând.

Uite ce spun oameni ca tine despre colaborarea cu noi

“Colaborarea cu EVV Marketing este un must dacă dorești să ai parte de o viziune integrată asupra business-ului tău și totodată, de o abordare diferită din punct de vedere al marketing-ului și imaginii.”

Loredana MarinFounder and Editor, Lace Magazine

“EVV Marketing can adapt to any type of industry and create high-quality content that is relevant to achieving our marketing goals.”

Andreea DeacFounder & CEO, Lexarox Group